Uppgradera badrummet – några tips och idéer

Alla har vi nog bott någonstans där vi inte var helt nöjd med badrummet. Kanske var det bara färgen på kaklet som störde, att det var för litet, att det var dåligt ventilation i det eller något annat. Går man i tankarna om att uppgradera badrummet kommer här några tips och idéer som kan vara värt att överväga.

Sätt in ett spabad

Ett spabad är en sådan där lyx vi alla kan uppskatta. Att få lägga sig i badet efter en lång dag på jobbet kan vara otroligt härligt. De finns i många olika prisklasser och storlekar idag. De kräver dock en del underhåll och man kommer att behöva lite extra produkter för att säkerställa god kvalitet med tiden.

Bygg ut badrummet

Ett litet badrum är aldrig roligt. Men beroende på hur intilliggande rum ser ut kanske man till och med har möjligheten att bygga badrummet större. Har man exempelvis något som en liten garderob eller skrubb bakom ena väggen kanske det inte gör så mycket om badrummet skulle ta över det utrymmet.

Sätt in golvvärme

Golvvärme kan vara en av de bästa uppfinningarna just för badrumsmiljön. Att gå på ett uppvärmt golv när man kliver upp från badet eller ut från duschen är en väldigt härlig känsla, speciellt på vintern när man duschar och badar lite varmare än andra årstider. Elektrisk golvvärme är ofta det bästa valet då det bygger minst på höjden.