Ta hand om hela huset

Det gäller att ta hand om hela huset. Från tak till tapetsering av sovrum. Vissa saker kan vara viktigare än andra men allt ska göras oavsett. Vissa årstider passar bättre att hålla på utomhus och under den kallare årstiderna så får man se till att hålla på inomhus.

Sommaren

På sommaren så bör man inte planera in några renoveringar inomhus. Detta är den årstid så man ska lägga tiden på allt utomhus. Det kan vara att man tvättar husets fasad och fixar med vindskivor som behöver bytas. Kanske man även passar på att byta husets fasadsiffror när man ändå får fasaden ren och fin. Det kanske ska byggas någon ny uteplats som ni kan njuta av under sommarens varmaste dagar.

Vintern

Under vintern så passar det bättre att hålla på inomhus. Det kan vara något rum som ska tapetseras om. Det kanske blir någon större form av renovering av badrum eller kök. Detta är årstiden för inomhusjobb. Allt som inte hunnits med tidigare kanske blir gjort denna vinter. Skriv gärna ner projekt som ska göras så får ni stryka allt eftersom det blir gjort. Försök prioritera det som är nödvändigt högt upp på listan.