Bra produkter till husets utsida

Varför inte lägga lite fokus på utsidan av huset? Du kan göra långt mer än att bara måla fasaden och byta fönster. Det finns flera dekorationer och produkter som ger dig en smartare, snyggare och mer praktisk utsida. Vi har plockas ihop våra 2 bästa tips för att inspirera dig!

Hussiffran

Den klassiska siffran på en blå eller vit, fyrkantig skylt har inte varit modern på femtio-hundra år. De får bara sitta kvar för att vi glömmer bort dem. Nu är det dags att byta ut den tråkiga siffran mot något nytt och fräscht. På Fasaddekor kan du välja färg, material och storlek på dina nya siffror, du kan till och med få familjens namn ingraverad på siffran för att verkligen tydliggöra vems hem som brevbäraren har kommit till. Du får en siffra som passar bättre med fasaden och vars färg och material som matchar bättre. Eftersom du får välja storlek själv kan du köpa större siffror än de klassiska skyltarna, tydlig märkning hjälper posten och besökare enormt om huset står en bit från vägen.

Speglande plastfilm

Om du bor i kedje- eller parhus känns det som att grannarna kan se allt du gör. Om ett sovrum eller badrum har ett fönster som vetter mot vägen känner du dig tvingad att dra för gardiner eller duscha med morgonrocken på. Om du vill slippa allt det här och fortfarande behålla ljusinsläppet och utsikten kan du köpa en plastfilm som agerar som en spegel. Det är en solskyddsfilm med försilvring som säljs av Fönsterfilm. Utifrån reflekteras bara utsidan medan du fortfarande kan se ut. Dock ska det påpekas att om det är tänt inne och mörkt ute så går det att se in. Men för dig som vill ha skydd under solens timmar är det här en metod som gör väldigt liten åverkan på huset och är enkelt att ta bort om du vill.