Allt för kommande planer i din trädgård

Att bjuda över vännerna på en härlig sommarfest eller en mysig grillkväll är en målbild för många när det börjar planera våren och sommaren i trädgården. Låt dig sudda ut känslan mellan inne och ute och skapa en härlig miljö för både familj och vänner. Om du även går i tankarna med att fixa trädgården inför den nya säsongen så kan det vara många beslut att ta.

Hitta inspiration

Första steget innan du börjar din planering inför din nya trädgård är att samla information. Bli inspirerad av magasin och tidningar för att se olika lösningar hur andra har gjort. Låt inspirationen och din kreativitet flöda och dröm dig iväg till allt från belysning, textilier, möbler, odlingar och små inredningsdetaljer.

Planera allt från textilier till belysning

När du sedan har funderat ut kring hur du vill ha det är det dags att börja planera. Planera genom att rita upp hur din nya trädgård kommer se ut. När du ritar upp den ser du tydligare hur det kommer bli, och du kan visualisera det på ett helt annat sätt. Hos CDON hittar du allt du kan tänkas behöva för att uppdatera din trädgård inför den nya säsongen.