Renovering av badrummet

Ska det äntligen bli av, renoveringen av badrummet. Som ni har väntat på att detta ska hända. Det kanske är år sedan ni börjat prata om det och nu äntligen ska det bli av. Det är en ganska omfattande renovering som ska genomföras så det gäller att planera detta ordentligt.

Då det är frågan om våtrum så gäller det att man gör efter konstens alla regler. Det går inte att fuska sig igenom ett badrum utan det gäller att man följer de regler för våtrum som finns. Vad man kan och inte kan göra själv kan vara svårt för oss att avgöra. Men vi vet att många av oss har inte alls kunskapen när det kommer till just badrumsrenoveringar.

Då kan det finnas en fördel att ta in hantverkare då detta ska göras. Att riva ut det gamla badrummet kan man göra själv men kolla upp med rörmokare för avstängning av vatten och annat som har med VVS att göra. En snickare kan detta med badrum och vet exakt hur man ska göra med tätskikt och annat viktigt för badrummet. Se till att anlita de som kan detta med kakelsättning om ni planerar kakel och klinker i badrummet.

Låt rörmokare få koppla in golvvärmen och allt som har med VVS att göra. Slutresultatet kommer att bli fantastiskt ska ni se. Självklart är era åsikter viktiga så det är bra med regelbundna besök för att se hur arbetet fortskrider och hur badrummet kommer att bli. Det är ju ni som beställare som bestämmer hur ni vill ha det.