Bunkra upp med tvål hemma

Finns det något som pandemin lärde oss så var det att det kan gå ganska snabbt för hyllorna i butikerna att bli tomma. Nu går det inte att bunkra upp allt som vi kan tänkas behöva på grund av ett kort bäst före-datum. Men bland annat matkonserver och hygienartiklar som tvål och schampo, går alldeles utmärkt att ha ett lager av.

Prepping blir allt vanligare

Uttrycket prepping kommer från det engelska ordet prepare och syftar till att vara beredd om det skulle uppstå en kris. Däremot kan det även vara ekonomiskt fördelaktigt. Genom att lagra produkter som kanske har extrapris sparar du även pengar.

Även om det är lättare att bunkra upp exempelvis tvål finns det faktiskt matvaror som har lång hållbarhet. Du kan med fördel köpa på dig bland annat pastaprodukter, kaffe och te. Många produkter kan du smidigt handla online till billigare priser. Det är även lättare att jämföra priserna i olika webbshoppar än att gå runt i olika butiker på stan.

Ett tips är dessutom att utnyttja rabattkoder när de dyker upp för produkter som du skulle kunna bunkra upp med. Det är en smart planering som innebär att du kan spara pengar om det ändå är produkter du har tänkt köpa framöver.